در این مقاله میخوانید

اشتراک گذاری

گاهی اوقات مجبور می شویم به علت عارضه یا به علت عدم رضایت بیمار درمورد نتیجه کاری کنیم که اثر بوتاکس را از بین ببریم. در ذیل مواردی که باعث می شود عملکرد عضله ای که فلج نمودیم زودتر به روال عادی خود برگردد اشاره می شود. 

با اینکه بوتاکس داروی ایمنی است اما ممکن است باعث عوارضی شود. خوشبختانه چون اثر بوتاکس موقتی است عوارض آن هم بعد از مدتی پایان می یابد. کبودی و شل شدن و افتادگی ابرو ها و پلک‌ ها ، سر درد های موقت مشکلاتی هستند که بعضا از طریق بیماران گزارش شده است. بسیاری از این عوارض به دلیل استفاده از مقادیر بالا آن برای اهداف پزشکی است در صورتی‌ که برای اهداف زیبایی مقادیر بسیار اندکی از آن استفاده می‌شود. در ادامه به معرفی روش هایی که باعث تسریع از بین رفتن اثر بوتاکس می شود می پردازیم.

مطلب مرتبط: هرآنچه نیاز است درمورد تزریق بوتاکس صورت بدانید.

1- قطره های چشمی خاص مانند آپراکلونیدین یا بریمونیدین برای افتادگی پلک ناشی از بوتاکس

 این قطره ها در موارد افتادگی پلک ناشی از اثر بوتاکس استفاده می شود ودرواقع با انقباض یک عضله بالا برنده پلک باعث می شود عملکرد پلک بهتر شود واگر قرار است افتادگی پلک که یک عارضه کوتاه مدت است دو ماه به طول بیانجامد زود تر بهبود یابد و مثلا یک ماه طول بکشد.

2- اندرمامولوژی

دستگاهی است که معمولا در مطبهای زیبایی وجود دارد و همان قسمتی که نیاز به برگشت عملکرد عضله وجود دارد را روزانه تا دو هفته باید توسط دستگاه ماساژ داد.

3- آر اف فرکشنال

یکی از مواردی که می تواند کمک کننده باشد استفاده از دستگاه آر اف تنها یا همراه با میکرونیدل است.دراین موارد حرارت وامواج ناشی از دستگاه یا درموارد میکرونیدل خروج خون مختصر از موضع باعث کاهش اثر بوتاکس و برگشت عملکرد عضله می شود.

 4- فیزیوتراپی عضلات صورت 

 

 

این مهم باید هم توسط بیمار در منزل با استفاده از بکارگیری عضلات فلج انجام شود و هم می تواند به مراکز فیزیوتراپی مراجعه و تحت نظر فیزیوتراپیست و دستگاههای مخصوص آن قرار گیرد.
درپایان یادآور می شود اثر بوتاکس موقتی است و با گذشت زمان عوارض بهبود می یابد و بیماران هم در موارد عوارض ناخواسته صبوری نمایند تا اثر دارو از بین برود.

دکتر سیدمحمد لاجوردی

دکتر سید محمد لاجوردی متخصص گوش، حلق، بینی و جراح بینی

برای پرسش از دکتر بر روی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

دکتر سیدمحمد لاجوردی

5/5
دکتر سید محمد لاجوردی جراح بینی

اینستاگرام: doctor.lajevardi
آپارات: drmohammadlajevardi
تماشا: doctor.lajevardi

info@dr-lajevardi.com

اطلاعات تماس

تهران-چهارراه پاسداران-نبش بهارستان دوم-پلاک 520-طبقه اول-واحد1

تلفن: 02126100562 موبایل: 09398383054 منشی: 09107450700

با افتخار آلمانتAlmanet:)

Home
Account
Cart
Search
Explore
Drag